25.04.2012

MİNİK YÜREKLERİN UMUTLARINI ÇALMAK..

   Son zamanlarda Sayın Başbakanımız Tayyib Beyin politik lügata yerleştirdiği küvöz terimi gerçekte P.is  K.ansız K.atillerin çok iyi bildikleri terimdir.
   Türkiye içinde anaların,çocukların gözyaşlarından mayalanan yüreksiz insanların ,dünya üzerinde Dost bilinen,düşman bilinen Türkiye Cumhuriyeti'ni cendereye almak,sathı müdafaamız ile elde ettiğimiz surları yıkmak;sınırları bozmak için gönderdikleri karışık tohumların(!)büyütüldüğü suni bir rahimdir.
   Yıllar sonra gelişen ucube çocuk yamyam gibi, çocukları,anaları,kardeşleri,babaları yiyerek semirdi.
Hangi ana baba bu yamyamlara çocuğunu feda edebilirki?siz edermisiniz.
    Politik zemine oturtmaya çabaladıkları düşüncelerini tek noktaya odakladılar.minik yüreklerin kalp atışlarını sonlandıran,umutları,hayalleri bitiren zatı lider görenler.
     Çocukların ,Askerlerin ,Sivillerin ölüm emrini veren kişinin fikirlerini ve kendisini savunmak,bu cinayetleri paylaşıyoruz,onaylıyoruz,çok doğru yapmış demektir.
     Bırakın politik yada ideolojik düşüncelerinizi,hangi kişi tertemiz minik kalpleri feda edebilirki.
Kürt sorunu terimini tamamıyla reddediyorum.Ortada Cinayetlerle perdelenmiş ve perdelenmeye devam edilen kişi hak ve hürriyetlerini bitiren,sorunun kürtlerden kaynaklanan tarafı bulunmayan ve korku ile beslenen çıkar istekleridir.
    Doğu Bölgelerimizin akil adamları ve ileri gelenler acaba bölge halkının refahı,gelişebilirliği,modernliği için,yaptıkları ciddi projeleri varmıdır?
    Böyle projelerle Hükümetin karşısına çıkıp ;Biz bölgenin ileri gelenleri olarak insanların refah ve sosyal konumunu arttırmak için size geldik diyebilirlermi?Yapamazlar,diyemezler.Böyle projelerin Akan kanı ve gözyaşlarını dindireceğini bilirler.
    Böyle projeler yapılırsa sözüm ona Türkiye Cumhuriyetine olan bağlılık artar diye düşünürler.İnsanlara hala ısrarla sizi bu konuma düşüren,T.C.dir baskısı yapılmaktadır.
     Minik yüreklerin çikilotasını çalan,ayakkabılarını çalan,sevgisini çalan her şeye dur demeliyiz.Bölgenin refahının,Kalkınmasının,huzurunun olması için Şerefli bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak destekliyorum.
     Sizce umutları geri vermek çokmu zor?Çocuklarıma baktım,baktım ve çok zor olmadığını anladım.
   MİNİK YÜREKLERİN UMUTLARINI GERİ VERELİM.Sadece baba olak.Anne olarak.
 

Hiç yorum yok: